Over Ons

Het team van Cupcakes voor Kids bestaat uit 6 vrijwilligers

Audrey, Jeannine, Saskia en Nynke bakken de lekkerste en mooiste taarten en cupcakes
Esther maakt de prachtigste kaarten
Tanja maakt de leukste slingers

Het bestuur van Cupcakes voor Kids

N. Bosselaar (voorzitter)
S. Bosselaar (secretaris)
K. Poot (penningmeester)

Gegevens van de Stichting:

E-mail:
Zie onze contactpagina

KvK: 70237271
RSIN: 858207060
Bank: NL37 RABO 0325 4479 69 t.n.v. Stichting Cupcakes voor Kids.

Doelstelling Stichting Cupcakes voor Kids:

Stichting Cupcakes voor Kids zet zich in voor gezinnen met kinderen, waarbij er niet genoeg middelen zijn een leuke verjaardag voor de kinderen te vieren. De stichting zorgt voor een homemade taart, homemade cupcakes om op school uit te delen, een handgemaakte kaart, een handgemaakte slinger en een handgemaakt cadeautasje met een verrassing erin. Stichting Cupcakes voor Kids is actief in de gemeente Zuidplas. Ieder kind verdient een leuke verjaardag!

Geschiedenis:

Cupcakes voor Kids is begonnen in januari 2016, op initiatief van Nynke Bosselaar. Zij merkte dat er veel gezinnen waren, waarbij de kinderen hun verjaardag niet konden vieren omdat er simpelweg geen geld voor is. Dit vond zij niet kunnen en daarom begon zij met het maken van cupcakes voor deze jarige kinderen. Binnen een maand werden er bij de cupcakes ook een handgemaakte kaart en een handgemaakt cadeautasje gegeven. Hiermee werd Cupcakes voor Kids echt geboren. Na een half jaar waren er al ruim 30 gezinnen voorzien van 1 van onze pakketten!

Donaties kregen we ook: speelgoed wat niet meer werd gebruikt door mensen, kwam onze kant op en zo konden we ook een cadeautje geven aan de jarige. In november 2016 hebben wij via de Albert Heijn in Nieuwerkerk aan den IJssel en hun Goedzakactie, een enorme hoeveelheid speelgoed gedoneerd gekregen. Dit speelgoed hebben wij verwerkt in een pakket voor Sinterklaas, inclusief snoepgoed en andere leuke dingen.

Samenwerkingen:

In februari 2017 kwamen we in contact met het CJG Zuidplas. Zij hebben een project, de Cadeaukast genaamd en hun doelgroep is hetzelfde als onze doelgroep. Ook merkten we dat er, onbewust, dubbele pakketten werden gegeven. Daarom is er besloten om samen te gaan werken in de hoop zo nog meer gezinnen te kunnen helpen. De Cadeaukast verzorgt vanaf 1 april 2017 het cadeautje wat bij onze pakketten hoort en zij hebben ook nog een geweldige, goedgevulde feestdoos. Wij verzorgen de taart, die bij het pakket hoort. Deze is te verkrijgen door het inleveren van de Taartbon in het pakket. Deze Taartbon is voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Ook is het mogelijk om bij ons een Uitdeelpakket (voor op school) te krijgen, via de bon die geleverd wordt bij het pakket van de Cadeaukast. Dit is voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Hoe kunt u zich bij ons aanmelden?

Onze pakketten voor de Gemeente Zuidplas worden via de Cadeaukast van CJG Zuidplas verzorgd. Indien u in aanmerking denkt te kunnen komen voor Cupcakes voor Kids, willen wij u vriendelijk verzoeken contact op te nemen met CJG Zuidplas (Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen & Moerkapelle). Zij helpen u graag verder.

Wilt u iets doneren?

Een pakket van Cupcakes voor Kids kost gemiddeld €15,00. Gelukkig zijn een hoop mensen ons goed gezind en ontvangen wij regelmatig een donatie, zowel in geld als bijvoorbeeld bakkersspullen en knutselspullen. Hier zijn wij enorm dankbaar voor, want zonder uw hulp kunnen wij ons werk niet voortzetten! Maakt u liever een kleine bijdrage over? Donaties kunt u storten op rekeningnummer: NL37 RABO 0325 4479 69 t.n.v. Stichting Cupcakes voor Kids. Met uw bijdrage kunnen we onze kids blijven verblijden op hun verjaardag!